Toddler Copenhagen

Opgave:
Visuel Identitet / Brandmanual
Logo, grafiske elementer,
Farvevalg, typografi,
Billedestil


Tilbage i 2008 var jeg med til at starte virksomheden Toddler Copenhagen, og havde ansvar for den grafiske identitet. Jeg udviklede og designede logo samt packaging, brochure, præsentationer, salgsmateriale, messemateriale, displays, arrangerede fotoshoots og meget mere. Alt hvad der høre sig til når man lancerer nyt firma og produkt. Toddler Copenhagen blev startet på baggrund af Toddler Cutlery – som var første produkt i serien Toddler Tableware. Et ergonomisk bestik med fokus på hvordan børn holder og griber om bestikket når de skal lære at spise.

Toddler Cutlery vandt en Formland pris i 2009 og en Red Dot pris i 2010.

I dag er ikke længere en del af Toddler Copenhagen eller deres grafiske udtryk, da jeg trak mig ud for mange år siden.