Air Greenland Group

Kunde
Air Greenland Group

Visuelt er stolt af at præsentere Air Greenland Group som kunde.

Visuelt har i samarbejde med Air Greenland Group udviklet et internt website, som fungerer som en central platform for PR- og marketingmaterialer for alle Air Greenland Groups datterselskaber, deriblandt Air Greenland, Arctic Excursions, Greenland Travel, Hotel Arctic og World of Greenland. Websitet er skræddersyet til at imødekomme Air Greenland Groups behov og gør det muligt for deres samarbejdspartnere globalt at få adgang til opdaterede kampagner, cases og andre vigtige ressourcer.

Med fokus på brugervenlighed og effektivitet har vi skabt en løsning, der sikrer, at alle parter kan navigere og finde de nødvendige materialer hurtigt og problemfrit. Dette interne website er en nøglekomponent i flyselskabets globale strategi for at styrke deres brand og kommunikere ensartet med partnere over hele verden.