ENIITO

Kunde
Dette var en tidligere virksomhed jeg drev sammen med min mand.

ENIITO var en online markedsplads hvor skandinaviske designere kunne sælge deres designs direkte til købere fra hele verden. Det var et kæmpe-mæssigt setup hvor vi har stået for design og udvikling af platformen, samt opbygget og vedligeholdt følgere i tusindevis på Facebook og Instagram. Vi håndterede alt fra Google Ads og Facebook Ads konti, udover at stå for SEO og derved muliggøre masser af både organisk og betalt trafik. Vi besøgte design-messer, var nomineret til Danish Design Awards 2 gange, hvor vi begge gange kom i finalen. Var med på en stor design exhibition til Shanghai i samarbejde med Design Denmark og meget mere. Et virkelig stort projekt med samtlige facetter indenfor design, ads, strategi og markedsføring.

ENIITO.COM var et hjertebarn min mand og jeg skabte i samarbejde med nogle super skønne ansatte og samarbejdspartnere. Desværre måtte vi lukke projektet ned maj 2019 efter 4 vidunderlige år – pga manglende investering.